Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 15:04

Eğitim Toplantısı Süleyman Bursalı Sağlık Lisesinde Yapıldı

Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz başkanlığında 11 Nisan 2018 Çarşamba günü Süleyman Bursalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 15. Eğitim toplantısı düzenlendi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 14-04-2018 15:33   Güncelleme : 14-04-2018 15:33
Eğitim Toplantısı Süleyman Bursalı Sağlık Lisesinde Yapıldı

Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz başkanlığında 11 Nisan  2018  Çarşamba  günü Süleyman Bursalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı   15. Eğitim toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Kaymakam Kurnaz’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer,Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bünyamin Şahin, okul idaresi ve öğretmenler    katıldı.

Toplantıda okul müdürü Fatik Ock  tarafından okul hakkında bilgiler vermesinden sonra öğretmenler görüşlerini bildirdi.

Eğitim kalitesini yükseltmek için Eğitim Toplantılarını düzenlediklerini belirten Kurnaz

“Yöneticiler olarak sorumluluğumuz altındaki öğrenci ve öğretmenlerimizi yalnız bırakmadan onlara sahip çıkıp her daim hareketlerimizle ve sözlerimizle onlara rehber olalım.

Biz nasıl evlat yetiştirmek istiyorsak öğrencilerimizi de öyle yetiştirmeliyiz. Onlara; sevgiyi, saygıyı, merhameti, yoksullara yardım etmeyi öğretelim. Çocuklarımıza, eğitim hayatlarının sonunda, annesine, babasına, topluma, millete ve devlete nasıl faydalı olabileceklerini öğretelim” dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert