Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 08:09

Yeşilırmak İkokulu Z kütüphanesine kavuştu

Yeşilırmak İkokulu Z kütüphanesine kavuştu

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 08-02-2018 14:24   Güncelleme : 08-02-2018 14:24
Yeşilırmak İkokulu Z kütüphanesine kavuştu
İlimiz Valisi Dr. Osman Varol, Emniyet Genel Müdürlüğünce yaptırılan ve Şehit Halis Şimşek’in adı verilen, ilçemiz Yeşilırmak Şehit Ferhat Bolat İlkokulu Zenginleştirilmiş Kütüphanesinin açılışını gerçekleştirdi.
 
7 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa Vali Varol’un yanısıra Şehidimizin annesi Ayşe Şimşek,  Kaymakam Kudret Kurnaz,  Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut ve İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, kurum amirleri ve davetliler  katıldı.
 
         Vali Varol  yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Şehidimizin ismini taşıyan bir okulda başka bir şehidimizin ismini taşıyan kütüphanenin kazandırıldığı bir törende bir aradayız. Şehitlerimiz geçmişteki bin yılda olduğu gibi önümüzdeki bin yılda bu topraklarda yaşayabilmemiz için çok büyük fedakârlıklar yaptılar. Bizim yaptığımız bu tip etkinlikler, onların adına bir takım tesisler, okullar, kütüphaneler açmamız çok küçük birer jesttir ama çok anlamlıdır.. Şehitlerimizin ulusumuz, toplumumuz, bizler için yaptıkları fedakârlıkların unutulmadığının onların her zaman bizlerle yaşatılacağının somut göstergeleridir.
Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, bizlere emanet olan ailelerine ve tüm gazilerimize sağlık sıhhat mutluluk diliyorum. Devlet olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.” dedi.
 
        Şehidimizin annesi Ayşe Şimşek ile açılışı yapan Vali Varol, daha sonra kütüphanede incelemelerde bulunarak, öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenlerden, okul ve açılışı gerçekleştirilen Şehit Halis Şimşek Z Kütüphanesi hakkında bilgi aldı.
Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert