Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 09:19

Ömer Özalp 3.cü Dönem İlçe Başkanı Seçildi.

07.12.2017 tarihli Cumhuriyet Halk Partisi Taşova ilçe Başkanlığı Olağan Kongresinde Ömer Özalp Cumhuriyet Halk Partisi Taşova İlçe Başkanlığına tekrar seçildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 07-12-2017 16:25   Güncelleme : 08-12-2017 16:03
    Ömer Özalp 3.cü Dönem İlçe Başkanı Seçildi.

     Taşova Belediye Düğün salonunda saat 11:00 da saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongre de partiye emeği gecen büyüklere plaket verildi. aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisine emeği geçmiş ve hayatını kaybetmiş üyeleri için bir video sunumu izletildi

    06.12.2015- 06.12.2017 dönem çalışmaları raporu ve hesap raporu partililere okundu  ve ardından ilçe başkanlığı seçimi yapıldı. Tek liste halinde yapılan secimde Ömer Özalp  tekrar ilçe başkanı olarak seçildi.

    Tek liste halinde girilen seçimde; yönetim kurulu 12 asıl, yedi yedek üye ve İl başkanlığı seçimlerinde oy kullanacak 10 il delegasyonu seçildi. Ömer Özalp’ın İlçe Başkanı seçildiği kongrede yönetim kurulu asıl üyesi olarak; Duran Yeter, Sabiha Torun, Ahmet Alan, Faruk Korkmaz, Orhan Yılmaz, Remzi Yersel, Fahri Koçhisar, Abdullah Özdamar, Habib Ünal , Abdullah Bektaş, Hamdi Aytaş, Nurettin Gani.

    İl Delegasyonu; Ömer Özalp, Ahmet Alan, Mehmet Sayan, Hanifi Öz, Fatri Koçhisar, Hamdi Aytaş, Nurettin Gani, Ali Rıza Ağış, Yusuf Torun, Duran Yeter olarak belirlendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert