Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 12:04

Amasya İl Genel Meclis Toplantısını Taşova’da Yaptı

Amasya İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantısı ilçemizde yapıldı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 14-11-2017 16:28   Güncelleme : 14-11-2017 16:28
Amasya İl Genel Meclis Toplantısını Taşova’da Yaptı

    İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıttır, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında gerçekleştirilen toplantıda, ilçelerde gerçekleştirdikleri geleneksel toplantıların birini daha Taşova’da gerçekleştirdiklerini söyledi.

    Bugün ilçemizde yapacağımız toplantının memleketimize, ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum diyen Çıttır

    “Her yıl olduğu gibi Kasım ayı bizim bütçe ayımız.Bu yıl ilk ziyaretimizi Taşova ilçemize yapmış olduk.İlçemize 2014 yılından itibaren bu güne kadar yapmış veya yapamadığımız hizmetleri paylaşma imkanı bulmuş olacağız” dedi.

    Amasya İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantısının Taşova’da yapılmasından dolayı memnun olduğunu belirten Kaymakam Kudret Kurnaz

    “Biz Amasya’nın yüz ölçümü 1051 kilometre kare ile en büyük ilçelerinden bir tanesiyiz.Tarım arazilerimizin ancak yüzde 22 si sulanabilir durumda.Vatandaşlardan aldığımız en çok talep sulama ile ilgili yatırımların yapılması.Biz 650 kilometre yol ağına sahibiz ve ciddi manada bu yolların bakım ve onarıma ihtiyacı var. İlçemizde bulunan İl Özel İdare bakım evinde bulunan araçlarının sayısının ve niteliğinin artırılmasını talep ediyoruz.Yol ve sulama suyu yatırımları yapılırken ilçemize cömert davranmanızı temenni ediyoruz”dedi. Toplantıya Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Aykutlu, meclis üyeleri ile Belediye Başkanı Bayram Öztürk de katıldı.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert