Hakim Yıldızhan ve Savcı Mor İçin Veda Programı Düzenlendi

Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun (HSYK) 9 Mayıs 2017 tarihindeki kararnamesiyle Aydın’n Nazilli ilçesine ataması çıkan Hakim Birkan Yıldızhan ve aynı kararname ile Batman’a ataması çıkan savcı Murat Mor için veda yemeği düzenlendi.

Özel bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Kudret Kurnaz

“Bugün burada ilçemizde görev yapan hakim Birkan Yıldızhan ve savcı Murat Mor’un görev süreleri bitmesi ve onlara veda etmek üzere toplandık. Buradan güzel anılarla ve güzel intibalar bırakarak ayrılacaklarını görüyoruz.

Aramızda Kaymakam savcı hakim hukukunun dışında bir abi kardeş hukuku oluşturduk ve böyle devam edeceğini düşünüyorum.

Burada yaptıkları görev süresince göstermiş oldukları nezaketten,sıcak kanlılıktan anlayıştan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.Yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk

“Taşova’ya yaptığınız  hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum.Sizlerde Taşova’nın tarihindeki yerinizi aldınız.Yeni görev yerlerinizde ailenizle sevdiklerinizle başarılar mutluluklar diliyorum”dedi.

Hakim Birkan Yıldızhan

“Taşova benim ilk görev yerim ve buraya gelince halkın ne kadar sıcak kanlı olduklarını ve bizleri dostça karşıladıklarını gördük.Görev yaptığım 3 yıl boyunca hem adliye çalışanları hem de diğer kamu personeli ile uyumlu güzel çalıştık hepsine teşekkür ediyorum”dedi.

Savcı Murat Mor

“Geriye dönüp baktığımda Taşova’dan çok güzel anılarla ve üzülerek ayrılıyorum.

Tayinimizin çıktığı demek Taşova ile ilişkimizi tamamen keseceğimiz anlamına gelmiyor. Ben burada birden çok evim olduğunu düşünerek gidiyorum. Sizlerinde Batman’da bir eviniz var.

Tüm çalışma arkadaşlarıma ve Taşova halkına çok teşekkür ediyorum.Bizleri unutmayın hakkınızı helal edin”dedi.

Program Hakim Yıldızhan ve Savcı Mor’a çeşitli hediyelerin verilmesi ile sona erdi.