Taşovamızın gururu Özgür Gıda Mobilya San. ve Tic. Ltd. Şti yönetim kurulu Başkanı Ali Rıza Ağış ve Fabrika Müdürü Memiş Kılıç, 12-14 Aralık Fas’ın Kazablanka şehrinde düzenlenen 4. MADECOR Expo 2014 Uluslararası Mobilya, Dekorasyon, Ev Eşyaları ve Ev Tekstili Fuarı’na katılarak stand açtı.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası, "Uyguladıkları ekonomi bakanlığı destekli Mobilya Sektöründe İhracatta Güçbirliği" Projesi (UR-GE) kapsımında 12-15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen fuara Amasya’dan 6 firma katıldı.

Ali Rıza Ağış yaptığı açıklamada; " 12-15 Aralık Fas’ın Kazablanka şehrinde düzenlenen fuara katılarak Fabrika Müdürüm ile beraber stand açtık. Müşterilerimiz ile görüşmeler gerçekleştirdik ve bazı müşterilerimizin bizzat iş yerlerine ziyaretler gerçekleştirdik. Fas Büyük Elçimiz Ethem Barkan Öz ve Fas Ataşemiz Emre Zeyrek standımızı ziyaret ederek bizleri yanlız bırakmadı, buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Özgür Mobilya olarak amacımız Almanya, Irak, Libya ve Nijeryadan sonra Fas' a ihracaat gerçekleştirmek." dedi.