Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 17:44

Taşova’da Halk Oylaması Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Taşova’da Kaymakam Kudret Kurnaz başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Anayasa değişikliği için yapılacak olan halk oylaması için güvenlik toplantısı yapıldı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 27-02-2017 15:57   Güncelleme : 27-02-2017 15:57
Taşova’da Halk Oylaması Güvenlik Toplantısı Yapıldı

    İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan toplantıya Kaymakam Kudret Kurnaz,Seçim Hakimi Birkan Yıldızhan,Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Jandarma Komutan üsteğmen Özgün Deniz Gezici, İlçe Emniyet Müdür vekili Başkomiser Yılmaz Bolat ,Yazı İşleri Müdür vekili Turan Yalçın ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

    Toplantıda 16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemi anayasa değişikliği halk oylaması öncesi, seçim günü ve seçim sonrası alınacak önlemler ve tedbirler belirlendi.

    Kaymakam Kurnaz toplantı başlamadan toplantının mahiyeti hakkında yaptığı açıklamada; ” Bu toplantıyı halk oylamasına katılacak siyasi parti temsilcileri, ilçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanlığımız kolluk güçlerinin katılımı ile gerçekleştirdik.

    Toplantıda halk oylaması sürecinde aldığımız tedbirleri siyasi parti temsilcileri ile birlikte paylaşacağız. Gelen talepler üzerine eklemeler yapacağız. Ayrıca siyasi parti temsilcilerimizin halk oylaması dönemi içerisinde güvenlik ile ilgili isteklerini dinleyeceğiz değerlendireceğiz “dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert