Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 13:11

ÖLÜME TERKEDİLEN KÖPEKLERİMİZ

Taşova ve çevre kasaba köylerinin girişlerine bırakılan köpekler açlıktan ölüyorlar. Özellikle Ladik yolunda bir deri bir kemik kalmış köpeklerin hali insan olanın yüreğini acıtıyor.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 14-07-2016 11:07   Güncelleme : 14-07-2016 11:07
ÖLÜME TERKEDİLEN KÖPEKLERİMİZ

  Taşova’da kontrolsüzce çevreye bırakılan köpekler yanlışlıkla eziliyor ve can veriyor ya da daha kötüsü yavru köpekler açlıktan ölüyorlar.

 

  Daha önce farklı kesimlerden de dikkat çekilmek istenen konu sosyal medya üzerinde ilgiyle karşılandı. Vatandaşlarımızdan bazıları konuyu belediyeye ilettiklerini fakat sonuç alamadıklarını söylüyorlar, bu sorunun çözümünde belediyenin, kaymakamlığın hatta valiliğin atması gereken adımlar olduğunu olduğunu düşünüyoruz.
 Taşovalının ve esnafın desteğiyle, belediyenin / kaymakamlığın sağlayacağı yer ve katkılarıyla, hep beraber bir hayvan barınağı yapmak ne kadar zor olabilir?
Bu köpeklerimizi ölüme terketilmektense en azından ilçemizde bulunmayan fakat yakın çevrede bulunabilecek hayvan barınaklarına sağlıklı bir şekilde gönderildiğinden emin olalım.
Unutmayalım ki; onlarda bir can taşıyor ve insanoğluna devamlı iyilik yap, bir gün işini görme senden kötüsü olmaz. ama bir köpeğe bir kez iyilik yap, 40 kez kovsan da, dövsen de o iyiliğini unutmaz…

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert