Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 23:10

Gümüşhacıköy CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği Birlik Ve Beraberlik programına

Gümüşhacıköy CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği Birlik Ve Beraberlik programına çok yoğun ilgi

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-12-2014 16:23   Güncelleme : 20-12-2014 16:23
Gümüşhacıköy CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği Birlik Ve Beraberlik programına

 20 Aralık 2014 Cumartesi akşamı, Gümüşhacıköy Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığının düzenlediği Birlik Ve Beraberlik programına katılım çok yoğun oldu .

    Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, " Kimsenin acısından biz kendimize sevinç çıkartmayız. Ağlayanın malı gülene hayır etmez. Kimsenin acısı bize mutluluk vermez. Biz isteriz ki, tutuksuz yargılansınlar. Acil yargılansınlar, adil yargılansınlar. Özgürlük esastır.” dedi.
   
     CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Parti Meclisi Üyesi Serpil Öztürk, İl Başkanı Hüseyin Duran ve ilçe Başakanlarının katıldığı programda ,gündemi değerlendiren Tuncay Özkan, “Arkadaşlar ben dışarı çıktım ama baktım ki, dışarının içeriden farkı yok. Dışarıyı da çevirmişler içeriye. Her şey yasaklanmış. Konuşmak yasak, gülmek yasak, eğlenmek yasak, mutluluk yasak, umut yasak. Biz bu yasakları tanımayız. Ağlamak serbest çünkü, ağlatıyorlar. Kadını öldürmek ve dövmek serbest. Yoksulluk serbest, yolsuzluk serbest. Yasaklar konusunda her konuda eğitmişler bizi. Biz bunları tanımayız. Bizler gülen kadın, gülen çocuk, gülen erkek ve umutlu Türkiye istiyoruz. Bizim kavgamız umudun kavgasıdır.” diye konuştu.

     Özkan şunları kaydetti, “Ben 6 yıl hücrede kaldım. Ellerimi iki tarafa açtığımda duvarlarına değiyordum.Bana üşümemem için verdikleri battaniye idrar kokuyordu. Yosunların duvardaki küflerin çiçek açtığını orada gördüm. Burada önemli olan şey orada bile umudunuzu ayakta tutmaktır. Orası cehennem be cehennemden geliyorum. Cehennemde şeytan yok şeytanları sokaklara salmışlar. Biz bu seçimde onları tekrar cehenneme göndermek zorundayız.”

   14 Aralık’ta basın özgürlüğüne yapılan operasyon hakkında da konuşan Özkan, “Kimsenin acısından biz, kendimize sevinç çıkartmayız. Ağlayanın malı, gülene hayır etmez. Kimsenin acısı bize, mutluluk vermez. Biz isteriz ki, tutuksuz yargılansınlar. Acil yargılansınlar, adil yargılansınlar. Özgürlük esastır. Hiç kimsenin özgürlüğüne mani olmasınlar. Burada temel sorunumuz şu;, Türkiye’yi bu kadar karıştırarak, Türkiye’yi neredeyse iç savaş ortamına sürükleyerek, insanları birbirinden ayrıştırarak nereye gidebiliriz? Türkiye’nin gidebilecek yolu kalmamıştır.” şeklinde konuştu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert