Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 20:41

Taşova CHP İlçe Yönetiminden 5 evin Yandığı Kavaloğlu Köyüne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Taşova İlçe Teşkilatı Perşembe Günü Kavaloğlu Köyünde Cıkan Yangında Evleri ve Ahırları Yanan Aileleri Ziyaret Etti.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 04-03-2016 20:05   Güncelleme : 04-03-2016 20:05
Taşova CHP İlçe Yönetiminden 5 evin Yandığı Kavaloğlu Köyüne Ziyaret

 

 Yangın yerinde incelemelerde bulunan ve yangında evleri yanan Ailelere gecmiş olsun dileklerini sunan CHP Taşova İlçe başkanı Ömer Özalp; Evleri ve ahırları yanan Ailelere geçmiş olsun diliyorum . Böyle bir afet başımıza geldi bizleri sevindiren tek şey can kaybının olmaması. Buradan sonra Taşova' ya geçtiğimizde Taşova kaymakamı Sn Kudret beyle görüşeceğim, nereden başlanacaksa neler yapmamız gerekirse bizler hazırız. Yapa bileceğimiz çerçevede ne yapmamız gerekiyorsa hazırız dedi.

 Daha sonra Ailelere geçmiş olsun dileklerini sunan Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı  Ali Rıza Ağış Öncelikle yangından zarar gören  Adem Göktepe, Yeter Göktepe, Cemal Göktepe, Kamil Ünsal, Fatma Ünsal ve Aslan Tuna  ailelerine geçmiş olsun diliyorum dostlar zor günler için vardır. Bizlerde elimizden gelen desteği yapacağız dedi.

 Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı  yangında evinin eşyaları yanan Yeter Göktepe' ye evinin Mutfak dolabını yaptıracağını söyledi.

 Herkese tekrardan geçmiş olsun dileklerinde bulunan Taşova CHP ilçe Yönetimi  köyden ayrıldıktan sonra Destek köyünde  ifade veren köy muhtarını ziyaret ederek yangınla ilgili bilgi aldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert