Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 13:08

CHP MİLLETVEKİLİ MUSTAFA TUNCER ÇAYDİBİ ESENCAY VE ALPASLAN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer Şırnak’ın Silopi ilçesinde yaralanan Şükrü Yıldırım’ı Çaydibi köyü baba ocağında ziyaret etti.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 06-02-2016 22:11   Güncelleme : 06-02-2016 22:11
CHP MİLLETVEKİLİ MUSTAFA TUNCER ÇAYDİBİ ESENCAY VE ALPASLAN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ

Şükrü Yıldırım Elazı Kovancılar ilçesin'den  Şırnak Silopi e geçici göreve giden Jan. Kom.Uz.Çvş. operasyonda  24 Aralık 2015 günü yaralandı.  Bir süre Ankara GATA  hastanesinde tedavi gördü.

6 Şubat 2016  Cumartesi günü  CHP Amasya Milletvekili sn. Mustafa Tuncer ve Taşova CHP ilçe yönetimi ile birlikte Jan. Kom.Uz.Çvş. Şükrü yıldırımı  evinde ziyaret etti. Tuncer, yaralanan  Uzman Çavuş  Yıldırım’ın 10 aylık kızı  Öykü’yü  severek  ailesi ile sohbet etti. 

  Tuncer yaptığı konuşmada; Ülkemizin bir an önce bu terör denen beladan kurtulmasını diliyorum. Hükümetin, muhalefet ve sivil  toplum kuruluşları ile el ele vererek şeffaf bir şekilde bu beladan ülkeyi kurtarması gerekiyor. Allah Şükrü Kardeşimizi  10 aylık Öykü’ye ve Ailesine bağışlamış. Şükrü Yıldırım ve Ailesine Geçmiş olsun diyorum. Dedi.

 

Çaydibi Köyü Ziyaretinden sonra. CHP Millet Vekili  sn. Mustafa Tuncer  Esençay Köyüne ve Alpaslan köyüne giderek orada vatandaşların dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert