Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 16:42

(TEKVA) 9. Olağan Genel Kurulu'nu Gerçekleştirdi

22 Eylül 1997 günü eğitimci merhum Halil Yılmaz ve Özkan Ağış’ın önderliğinde kurulan Taşova Eğitim ve Sosyal Kalkındırma Vakfı (TEKVA) dokuzuncu olağan genel kurulunu 27 Aralık 2015 Pazar günü gerçekleştirdi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 28-12-2015 00:00   Güncelleme : 28-12-2015 00:00
(TEKVA) 9. Olağan Genel Kurulu'nu Gerçekleştirdi

 Saat 14.00’de Öğretmenevi yemekhanesinde başlayan kongrede gündem gereği divan heyeti teşekkül ettirildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra yönetim ve denetleme kurulu raporları okunarak seçimlere geçildi.


 Tek liste ile girilen seçimlerde başkanlığa yeniden Özkan Ağış seçilirken, yönetim kurulu asıl üyeliklerine; Hayrullah Ağış, S. Zeki Gültekin, Naci Konyar ve Abdullah Yufkacı seçildi. Denetleme kurulu asıl üyeliklerine ise; Orhan Yılmaz ve Özgür Dönmez seçildi.


 Dilek ve temenniler maddesinde söz alan G. Hayati Özkan; İsminde ve gayeleri arasında bulunan Kalkındırma ayağının devreye sokulmasını, bu konuda vakıf, belediye, İlçe tarım ve ziraat odasının çalışmalara başlaması gerektiğini vurguladı.

Vakıf Başkanı Özkan Ağış kapanış konuşmasında üyelere teşekkür ederek, ”Taşova’da para kazanan insanların da bu vakfa sahip çıkması gerekiyor. Yeni yasaya göre vakıf kurmak çok zorlaştı, onun için bu vakıfın kapanmaması için tüm Taşovalıların sahip çıkması gerekiyor.” dedi

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert