Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 16:13

RÜYA PROJESİ GERÇEKLEŞİYOR..!

Taşova’ mızın rüya projelerinden olan Yeşilırmak Islah Projesinin ilk aşamalarından olan ırmak yatağının temizliği için hazırlıklar başladı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 12-12-2015 08:19   Güncelleme : 12-12-2015 08:19
RÜYA PROJESİ GERÇEKLEŞİYOR..!

 Devlet Su İşleri ( DSİ) İl Müdürü Turgut YORULMAZ, Samsun DSİ 7. Bölge Makine İmalat ve Donatım Şube Müdürü Turgay MALKOÇ, İşletme Baş Mühendisi Nevzat ACAR, Atölye Baş Mühendisi Nazım BEZÖLÇEN, Amasya DSİ 73. Şube Makine İkmal Baş Mühendisi Fatih ÖRMEKAYA, İşletme Mühendisi AYHAN GÜNEY’ den oluşan heyet çalışmaların yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
     Belediye Başkanımız Bayram ÖZTÜRK ve Ak Parti İlçe Başkanı Tekin SOBACI ile birlikte değerlendirme yapan heyet önümüzdeki haftadan itibaren çalışmaların başlayacağını bu süreç içerisinde yeni mahalledeki heyelanlı alanda tahkimat ve ırmak yatağı değişikliği olacağını devamında sanayi mahallesine kadar temizlik çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.
     Belediye Başkanı Bayram ÖZTÜRK “ Rüya projelerimizin ilk adımı atılıyor. Bu süreçte desteğini esirgemeyen hükümetimize, Bakanlığımıza, millet Vekillerimize Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza Sayın Tekin SOBACI’ ya DSİ genel Müdürlüğüne DSİ Samsun 7. Bölge Müdürümüz ve yetkililerine DSİ İl Müdürümüz Turgut YORULMAZ ve çalışma arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum, saygı değer halkımıza hayırlı olsun.” Dedi

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert