Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 01:48

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal

Akçaabat Tütünspor maçından iki puanla ayrılırsak ilk yarıda ligi istediğimiz yerde bitirme anlamında önemli bir adım atmış olacağız.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 03-12-2015 11:45   Güncelleme : 03-12-2015 11:45
Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal

  Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, Akçaabat Tütünspor maçından iki puanla ayrılmaları halinde ilk yarıda ligi istedikleri yerde bitirme anlamında önemli bir avantaj elde edeceklerini söyledi.

   Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada Ankara Hentbol İhtisas maçının kendileri açısından antrenman havasında geçtiğini belirterek, "Bu maçta süre alamayan genç oyuncularımıza yer verdik. Bu genç arkadaşlarımız da şanslarını iyi kullanmaya çalıştı" dedi
  Önlerinde Akçaabat Tütünspor maçı bulunduğunu, bu maçın yapabileceklerini görme açısından önem taşıdığını dile getiren Günal, bu maçla kendileri için önemli bir periyodun başlayacağını kaydetti.
    Akçaabat Tütünspor maçının ardından Nilüfer Belediyespor ile karşılaşacaklarını, ardından da Türkiye Kupası'nın başlayacağını anlatan Günal, şöyle konuştu:
 " Bu maçlardan en iyi şekilde çıkmak istiyoruz. Akçaabat Tütünspor, geçen hafta deplasmanda Maliye Milli Piyango'yu yendi, çıkış yakalamak istiyor. Bu sezon önemli transferler yaptılar ama istedikleri yerde değiller. Bizimle oynayacakları maçı kazanıp Maliye Milli Piyango galibiyetini pekiştirmek isteyeceklerdir. Biz ise bu maçtan iki puanla ayrılırsak ilk yarıda ligi istediğimiz yerde bitirme anlamında önemli bir adım atmış olacağız."
   Günal, takımda Artem Vişnevski dışında sakat oyuncu bulunmadığına işaret ederek, "Bu hafta kaptan Enis Kahya da takımdaki yerini alacak. Başka sakatlık ve ceza olmazsa Nilüfer Belediyespor maçına inşallah tam kadro çıkacağız. Bu bizim için çok önemli çünkü bu sezon hiçbir maça tam kadro çıkamadık" ifadelerini kullandı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert