Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 18:37

MHP AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET SARI SEÇİM SONRASI MESAJ YAYINLADI

Sevgili Amasyalı Kardeşlerim, 1 Kasım sürecinin başladığı günden itibaren, sizlerle arka arkaya iki seçim heyecanını birlikte yaşamış olduk. Bu süreçte birçok arkadaşım benimle ortak mesai yaptı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 04-11-2015 22:29   Güncelleme : 04-11-2015 22:29
MHP AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET SARI SEÇİM SONRASI MESAJ YAYINLADI

 Sizlerle Amasya ile ilgili hayallerimi, gençlerimizle ilgili planlarımı, düşüncelerimi paylaştım. Köylerimizde, mahallelerimizde, sokaklarımızda beni yalnız bırakmadınız. Hepinize müteşekkirim. Aldığımız oy sizleri TBMM’de temsil etmeye yetmedi. Sağlık olsun.

Seçimden istediğim sonucu alamasam da, hepinizin gönlünde özel bir yer edindiğime inanıyorum. Amasya’nın bir evladı olarak hemşehrilerimin benim gönlümdeki yeri hep baki kalacaktır. Yılmadım, küsmedim, kırılmadım; aksine seçim sürecinde gösterdiğiniz ilgiden bahtiyar oldum.

Bizler aynı havayı teneffüs etmiş, aynı ufku seyretmiş, ortak özlemleri olan insanlarız. Kadim şehrimizin bizlere kazandırdığı nezaket ve zarafet ile birbirimizle olan münasebetlerimizi bundan sonra daha yoğun şekilde devam ettireceğiz. Bana oy veren, oy vermeyen her kardeşim, ağabeyim, ablam, amcam, ninem, dedem beni kendilerine en yakın kişi bilsin. Sizlerle toplu şekilde Ankara yolculuğu yapamasak da, İstanbul’a yolu düşen her hemşehrimi mutlaka bekliyorum. İstanbul’a gelip bana uğramayan her kardeşime gönül koyacağımı bilmenizi istiyorum.

Bizim muhabbetimiz seçimlik muhabbet değildir. Birbirimiz üzerinde hakkı olan insanlarız. İlişkilerimiz günlük sonuçlara endeksli değildir. Şehrimizin yarınında yollarımız hep buluşacaktır. O yollara açılan kapılarda sevgi, saygı ve şefkat vardır. Ben bir vekillik kaybetsem de on binlerce gönül kazandım. Bahtiyarım, mutluyum.

Bu süreçte zahmet verdiğim, yorduğum, konuk olduğum, umut verdiğim, emeğinden istifade ettiğim bütün kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum. Niyet hayır akıbet hayır duasıyla siyaset yapan bir kardeşiniz olarak, dualarım sizinle; sizlerden de dua bekliyorum.

Hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun.

MEHMET SARI

 

 

MHP   AMASYA MİLLETVEKİLİ ADAYI

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert