Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 07:40

Dumansız Hava Sahası Denetimleri Gerçekleştirildi

Taşova merkezinde 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplerince halkın yoğun olarak kullandığı cafe, kafeterya, restaurant, kahvehane ve çay ocaklarında dumansız hava sahası denetimleri gerçekleştirildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 03-07-2020 09:58   Güncelleme : 03-07-2020 09:58
Dumansız Hava Sahası Denetimleri Gerçekleştirildi

18px">Taşova  merkezinde 1 Temmuz 2020 Çarşamba günü  İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Emniyet müdürlüğü ekiplerince halkın yoğun olarak kullandığı cafe, kafeterya, restaurant, kahvehane ve çay ocaklarında dumansız hava sahası denetimleri gerçekleştirildi.

Taşova İlçe Sağlık Müdürü Murat Çağlayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, denetimlerde kapalı alanlarda sigara yasağı uygulamasına uyulup uyulmadığının kontrol edildiğini ifade ederek; Halkımızın yoğun olarak kullandığı kafeterya, restoran, kahvehane ve çay ocaklarında dumansız hava sahası denetimleri gerçekleştirdik.Tütünle mücadelede mevzuat değişiklikleri, dumansız hava sahasının genişletilmesi ile sigara içilmesi yasak kapalı alanlarda denetimler  sürecektir. Kapalı alanlarda sigara yasağına uyan ve ‘sigara içilmez’ uyarı levhalarını asan işletme sahiplerine teşekkür ediyorum.”  şeklinde konuştu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert