Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 22:29

Kapalı Pazar Yeri Yapım İşi Görüşüldü

Taşova ilçesine kapalı pazar yeri yapım işinin İl Özel İdaresi bütçesinden karşılanmasıyla ilgili Plan Bütçe-İmar ve Bayındırlık-Köy İşleri ile Hukuk İdari İşler Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen 25.06.2020 tarih ve 1 sayılı rapor görüşüldü.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 02-07-2020 10:29   Güncelleme : 02-07-2020 10:29
Kapalı Pazar Yeri Yapım İşi Görüşüldü

Amasya İl Genel Meclisi 2020 Temmuz ayı ilk toplantısını 01.07.2020 Çarşamba günü İl Genel Meclis Başkanı Zeki Erarslan başkanlığında İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdin Acar, İl Encümen Müdürü Ahmet Kara ve İl Genel Meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Başkan Zeki Erarslan toplantının açılış konuşmasında; “Bugün 2020 Temmuz ayının ilk toplantısını yapıyoruz. Köylerimize en iyi hizmeti sunmak, onların köy yaşantılarını şehir yaşantıları gibi olmasını sağlamak için burada oy birliği ile aldığımız kararlarla oluyor. Yapacağımız toplantının ülkemize ve Amasya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra gündem maddesi üzerine söz alan meclis üyesi Deniz Sümer; “Taşova’ya yapılan köy pazar yeri Özel İdareden ayrılan paydan düşürülecektir” dedi.

Meclis üyesi Salih Koçak ise; “İleride hukuken bir sıkıntı yaşamayalım” dedi.

Konuşmaların ardından görüşülen gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddesi şöyledir; Taşova ilçesine kapalı pazar yeri yapım işinin İl Özel İdaresi bütçesinden karşılanmasıyla ilgili Plan Bütçe-İmar ve Bayındırlık-Köy İşleri ile Hukuk İdari İşler Komisyonlarınca müşterek tanzim edilen 25.06.2020 tarih ve 1 sayılı rapor görüşüldü.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert