Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 03:41

VATANDAŞLAR ARTIK DAHA RAHAT SEYAHAT EDECEK

Vali İ. Halil Çomaktekin İl Özel İdaresi tarafından yapılmakta olan Taşovamızın Kavaloluğu, Destek, Şeyhli, Alçakbel ve Korubaşı köylerinde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 27-08-2015 14:18   Güncelleme : 27-08-2015 14:18
VATANDAŞLAR ARTIK DAHA RAHAT SEYAHAT EDECEK

 Vali Çomaktekin’e incelemelerinde İlçe Kaymakamı Kudret Kurnaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittır, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Yıldırım, köy muhtarları ve diğer yetkililer eşlik etti.
        Yol yapım bölgesinde ilçe kaymakamı ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Çomaktekin, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgiler aldı.

        Çomaktekin burada yaptığı açıklamada “Geçen hafta Gümüşhacıköy ilçesinde buna benzer bir çalışma dolayısıyla orada bulunduk. Bugünde Taşova’dayız. Devletimizin, Hükümetimizin, Bakanlıklarımızın, Valiliğimizin, İl Özel İdaremizin imkânlarını kırsal alanda yaşayan siz vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıp, hayat standartlarınızın daha iyi noktaya gelmesi için çok önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bakanlıklarımızın gelir düzeylerini yükselmeye dönük, çocuklarımızın eğitim imkânlarını arttırmaya dönük kırsal alanda yürüttüğü çalışmalar var. Valilik olarak İl Özel İdaremizin imkânlarıyla ulaşım, altyapı, tarım ve diğer alanlarla önemli çalışmalarımız var. Köylülerimiz, ilçemiz ve ilimiz arasındaki ulaşım imkânlarının daha iyi bir noktaya gelebilmesi için çalışmalar yürütülüyor. 32 km’lik bir alanda yaklaşık 10-15 günlük serme ve sıkıştırma çalışmasından sonra İl Özel İdaremiz kaliteli asfalt dökecek.

 


        Geçen sene bu hat üzerinde bulunan muhtarlarımız yanımıza gelmişti. Kendilerine seneye bu yola asfalt dökeceğiz demiştik. Sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu devletimizin bize tanımış olduğu bir imkândır. Buradaki vatandaşlarımız artık tozsuz, topraksız her mevsimde çok rahat bir şekilde Lâdik yolu ayırımına gidebilecektir. Samsun, Taşova ve Amasya ile iletişimlerini ve faaliyetlerini daha iyi bir noktaya getirecekler. Daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir yolda seyir halinde bulunacaklardır. Bu çalışmaların yapılmasında İl Genel Meclisi Başkanımızın, Meclis üyelerimizin, İl Özel İdaresi çalışanlarımızın ve Kaymakamımızın önemli destekleri ve gayretleri oldu. Bu yolun hayırlı ve uğurlu olmasını diler, hepinize saygılar sunarım.” dedi.

        İncelemelerinin ardından köylerde yaşayan vatandaşlarla sohbet eden ve ihtiyaçlarını dinleyen Vali Çomaktekin programının sona ermesinin ardından ilçeden ayrıldı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert