Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 15:04

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'nden Duyuru

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği hasta ve hasta yakınlarının 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren hastanede uymaları gereken kurallar ile ilgili duyuruda bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-06-2020 14:44   Güncelleme : 06-06-2020 14:44
Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği'nden Duyuru

18px">Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği hasta ve hasta yakınlarının 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren hastanede uymaları gereken kurallar ile ilgili duyuruda bulundu.

Yapılan duyuruda uyulması gereken kurallar;

1- Muayene olmaya gelen vatandaşlarımızın MHRS ve ALO 182 hasta randevu alma merkezlerinden poliklinik muayene randevularını almış olmaları gerekmektedir.

2- Polikliniklerde muayeneye gelen hastalarımızın ne çok erken ne de geç olarak, en ideali randevu saatine yakın olarak, hastanede bulunmaları gerekmektedir.

3- Hastaneye ayaktan başvuran tüm hasta ve hasta yakınlarının gelirken ve hastane içerisinde koruyucu maskelerini takmaları gerekmektedir.

4- Tüm vatandaşlarımızın hastanede bulundukları sürede sosyal mesafeye ve temas kısıtlamalarına azami Ölçüde, iki kişi arasında en az 1 metre olacak şekilde dikkat etmeleri gerekmektedir.

5- Hastalarımızın sadece muayene olacakları poliklinik bölümünde bulunmaları, hastanenin diğer bölümlerinde dolaşmamaları gerekmektedir.

6- Hastalarımızın hastanede bulundukları sürede, görevli personellerin uyarılarına riayet etmeleri ve gerekmedikçe yanlarında refakatçi olmamasına, gerekiyorsa sadece bir refakatçi olmasına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Sayılan kurallara uymada göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür eder, geçmiş olsun dileklerimizi sunarız” şeklinde açıklandı.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert