Taşova Kaymakamı Mustafa Berk Çelik anneler günü dolayısı ile 100 yaş üstü ve şehit annelerini ziyaret ederek çiçek verip bu özel günde yanlarında olmak istediklerini söyledi.

Bugün yüzüne baktığımızda bizi huzura kavuşturan, bizlere önce kol kanat geren, sonra da kanat verip uçuran merhamet ve sevgi timsali annelerimizin günü olduğunu belirten Kaymakam Çelik

“Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiş anneleri rahmetle anıyorum.

Bu coğrafyada asırlardır huzur içinde yaşıyorsak analarımızın duaları, metaneti ve fedakârlığı sayesindedir. Bu toprakları vatan yapan, Fatihleri, Gazi Mustafa Kemalleri yetiştiren elleri öpülesi analardır. En güvenli limanımız olan ana kucağının sıcaklığını, samimiyetini, huzurunu yaşayan insanların, karşılaşacağı bütün zorlukların üstesinden geleceğine inanıyorum.

Zira anne duasını almış bir evladın adeta manevi bir zırhla himaye edildiğine inanıyorum. Anne ve babalarımızın rızasını kazanmak, gönüllerini hoş tutmakla, öğütlerini dinlemekle mümkün olur. Anneler aziz vatanımız gibi fedakârlığın, cömertliğin karşılık beklemeden vermenin ve sevmenin sembolüdür.