Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 12:13

TAŞOVA HENTBOL TRANSFERLERE SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Taşovamızı ve Amasyamızı Hnetbol Erkekler Süper Ligin de başarılı bir şekilde temsil eden ve geçtiğimiz sezonu Lig 4. olarak tamamlayan Taşova Hentbol Spor Kulübü yeni sezona bomba gibi transferlere imza atıyor.

SPOR
Giriş Tarihi : 02-07-2015 10:24   Güncelleme : 02-07-2015 10:24
TAŞOVA HENTBOL TRANSFERLERE SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

        Kulübün sportif direktörü Sercan Şenel, yaptığı açıklamada, 2015-2016 sezonunda geçen sezondan daha iyi bir performans sergileyecek ve alternatifi olan bir kadro için çalışmalara başladıklarını belirtti.

        Performansından memnun oldukları oyuncularla sözleşme yenilediklerini ifade eden Şenel, kadrolarındaki Milan Djurucin, Vladimir Djuric ve Artem Visnevski ile tekrar anlaştıklarını söyledi.

        Dış transferde Sırbistan’ın Vrbas takımından pivot milli oyuncu Djuro Karonovic ve Slovakya’nın Sporta Hlohovec takımından Maros Balaz ile el sıkıştıklarını anlatan Şenel, “Trabzonspor’dan Ekrem Tüfekçidere ve Maliye Milli Piyangodan Enis Kahya’yı kadromuza dahil ettik. Geçtiğimiz sezon ilk defa mücadele ettiğimiz ligde normal sezonu dördüncü bitirdik. Play-off maçlarında yarı final, Süper Toto Türkiye Kupası’nda ise çeyrek final oynadık. Amacımız geçen sezonki başarının üstüne çıkmak. Takıma takviyelerimiz devam edecek” diye konuştu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert