Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 12:58

Kaymakam Çelik Okul Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Taşova Kaymakamı Mustafa Berk ÇELİK, ilçemizdeki ilk ve orta dereceli tüm okulların müdürleriyle toplantı yaptı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 14-03-2020 10:10   Güncelleme : 12-08-2020 19:48
Kaymakam Çelik Okul Müdürleriyle Toplantı Yaptı

Taşova Kaymakamı Mustafa Berk ÇELİK, ilçemizdeki ilk ve orta dereceli tüm okulların müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantıya Yazı İşleri Müdürü Bünyamin ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa TÜMER ve Şube Müdürleri de katılım sağladı. 

Kaymakam Çelik, okul müdürlerine Yeni Tip Koronavirüs nedeniyle okulların tatil edilmesi sonucunda okullarda gerçekleştirilmesi gereken dezenfekte işlemlerinin ivedilikle ve büyük bir titizlikle yapılması gerektiğini vurgulayarak okul müdürlerinin konuyla ilgili gereken hassasiyeti göstermelerini rica etti.

Okul müdürlerine Kaymakamlık tarafından planlanan okul proje ekiplerinin kurulması aşamalarında gereken önemi vermelerini ve bu ekipler oluşturulduktan sonra her okulun kendi bünyelerinde proje hazırlamaları gerektiğini söyledi. Hazırlanan projelerin Valilik tarafından oluşturulan Proje Takip Sistemi'ne ekleneceğini ve projelerin takiplerinin Valilik ve Kaymakamlık tarafından gerçekleştirileceğini vurguladı. 

Kaymakam Çelik, okul müdürlerinin her birinden okulları, yaptıkları faaliyetler ile ihtiyaç ve talepleri hakkında bilgiler aldı. Okul müdürlerine çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Çelik öğrencilerimize yararlı olabilecek her türlü konuda  gereken desteği göstereceğini dile getirdi. 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert