Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 23:16

TAŞOVA KAPALI SPOR SALONUN TÜM HIZIYLA YENİLENİYOR

Taşovamız Kapalı Spor Salonu tüm hızıyla yenilenerek Süper lig için daha modern hale getiriliyor.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 26-06-2015 14:40   Güncelleme : 26-06-2015 14:40
TAŞOVA KAPALI SPOR SALONUN TÜM HIZIYLA YENİLENİYOR

                    TAŞOVA KAPALI SPOR SALONUN TÜM HIZIYLA YENİLENİYOR

        Taşovamız Kapalı Spor Salonu tüm hızıyla yenilenerek Süper lig için daha modern hale getiriliyor.

        1997 yılında yapımı tamamlanan ve 18 yıldır Taşova halkına hizmet veren Taşova Kapalı Spor Salonu " Gençlik ve Spor Bakanlığından " yaklaşık olarak 450 bin TL 'lik ödenek ile gerekli tamir ve bakım yapılarak önümüzde ki sezona hazır olacağı belirtildi.

        Tadilatta en büyük pay sahibi ilçemiz temsilcisi Taşova Hentbol Spor Kulübüne ait. Süper Lig de yer alan takımımız, Hentbol Liginin devleri " Beşiktaş, Bursa Nilüfer, İzmir Göztepe, Milli Piyango " gibi takımların Taşovaya gelmesine vesile olurken, İlçemiz ve Amasyamızın tanıtımına da büyük katkılar sağladı.

        Tokat Eray İnşaat firmasına ihalesi verilen ve yaklaşık olarak 2 ay önce tadilatına başlanan ve halen devam eden spor salonunun, maçların geç başlamasına neden olan  Akan çatısı, şuan tamamen yenilenmiş durumda. Elektrik kesintileri ile ilgili sorunu olan spor salonuna yeni bir jeneratör kazandırılmış olup elektrik aksamı döşenmiş durumda. Ayrıca ısıtma sistemi yenilenen  kapalı spor salonun pencere ve kapıları şuan itibariyle PVC yapılmış durumda. Sadece tribün tarafında bulunan yedek kulübesi ve teknik heyet için ayrılan bölmeye yenisi eklendi. Sahanın karşı tarafında duvarlar kırılarak yedek oyuncu ve teknik heyet için tribünden uzak  yeni bölmeler eklendi.

        Şuan itibariyle halen devam eden çalışmalarda saha zemininin 9 mm' lik Sentetik Kauçuk kaplama yapılacak olup soyunma odası, tuvalet, banyo da çalışmalar devam etmektedir.   

                HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert