Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 23:25

TAMÜDER Kongresi Yapıldı

Taşova Mübadiller Derneği (TAMÜDER) Başkanı Mustafa Garip, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü yapılan genel kurulda 2. kez dernek başkanlığına seçildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 24-02-2020 09:09   Güncelleme : 12-08-2020 20:29
TAMÜDER Kongresi Yapıldı

Taşova Mübadiller Derneği (TAMÜDER) Başkanı Mustafa Garip, 22 Şubat 2020  Cumartesi günü yapılan genel kurulda 2. kez dernek başkanlığına seçildi.

Saat 11.00’da Saray Kafede yapılan kongre,  Divan başkanlığına: Amasya  Mübadiller Derrneği Başkanı Fahrettin Kayalar, divan katibi üyeliklerine ise  Celal Gökgül ve Mustafa Tekeş’in seçilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile kongre başladı.

Dernek Başkanı Mustafa Garip’in derneğin faaliyetlerini sunmasından sonra tek liste halinde gidilen seçimler sonucunda kullanılan oyların tamamını alan Garip, tekrar başkanlığa seçildi.

Kongreye katılan Amasya Mübadiller Derneği Başkanı Fahrettin Kayalar, Taşova Bal Üreticileri Dernek Başkanı Yusuf Yücel ilçe gündemi ile ilgili konuşmalar yaptılar.

Seçimler sonunda Yönetim Kurulu asıl üyelerine; Cemal Yeniceli, Niyazi Özkan, Fikret Güngör, Onur Görmez, Sedat Özgen ve Şenol Şahin seçilirken,  Denetleme kurulu asıl üyeliklerine; Seyit Ali Kara, Adem Çakmak, ve Fevzullah Akın Bulut seçildiler. Federasyon delegeliklerine ise: Mustafa Garip, Niyazi Özkan, Fikret Güngör ve Kenan Kanbolat seçildiler.


Dernekten yapılan açıklamada ; 

"İlk önce Taşova Mübadiller Derneği üyelerine ve gönüllülerine teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.
Taşova Mübadiller Derneği (TAMÜDER)
' 22.02.2020 Cumartesi günü II. Olagan Genel Kurulunda  biz aynı yönetimle devam kararı aldı.   Genel Kurulda yeniden seçilmiş olmak bize (şahsıma ve yönetim kuruluna) büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Bizde söz veriyoruz. Yeni dönem sosyal, kültürel ve ekonomik yönden etkinlik ve proje dönemi olacaktır. Sosyal ve kültürel  etkinlikler milli birlik ve manevi duyguları perçinleyen nitelkte olacaktir. Allah'ın izniyle  hazırlanacak projeler de bölge ekonomisine  katkı sağlayacaktır." denildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert