Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 05:29

LOGO YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİ

Amasya’nın özgür ve tarafsız haber sitesi 05.com.tr Amasya Haber için düzenlenen logo yarışmasına, 72 tasarımcıdan 83 logo gönderilmiştir.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-06-2015 16:52   Güncelleme : 05-06-2015 16:52
LOGO YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİ

 

                    LOGO YARIŞMASINA BÜYÜK İLGİ

        Amasya’nın özgür haberleri/ve" class="taglink" title="ve Haberleri">ve tarafsız haber sitesi 05.com.tr Amasya Haber için düzenlenen logo yarışmasına, 72 tasarımcıdan 83 logo gönderilmiştir.

        Logolar Grafik Tasarımcı ve Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gültekin Erdal tarafından büyük dikkatle tek tek incelenmeye başlanmıştır. İlk incelemeler sonrasında logolar 40’a düşürülecek ve ikinci incelemede ise 10 düşürülecektir.

        Gönderilen eserler arasından ilk 10 eser belirlendikten sonra, nihai kararın verilmesi için Amasyalıların beğenisine sunulacaktır.

         Amasyalıların oylarıyla belirlenecek olan yarışmaya, ilk üç dereceye girenler yine 05.com.tr Amasya haber sitesinden ilan edilerek, tasarımcıların ödülleri verilecektir.

        Yarışmanın değerlendirilmesi hala devam ederken, yeni tasarımlar 15 Hazirana kadar kabul edilecektir. Tasarımcılar, daha önceden ilan edilen yarışma şartlarına göre hazırladıkları tasarımlarını gultekinerdal@yahoo.com mail adresine gönderebilirler.

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert