Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 13:52

Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Duvar Boyama Etkinliği Gerçekleştirdi

İlçemiz Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve Liderleri, hafta sonu Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün Ortaokulu’na gelerek okulun öğrencileriyle birlikte duvar boyama etkinliği gerçekleştirdi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 14-01-2020 09:25   Güncelleme : 12-08-2020 20:56
Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri Duvar Boyama Etkinliği Gerçekleştirdi

Haber ve Fotoğraflar:Serdoğan Sıvacı

İlçemiz Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri ve Liderleri, hafta sonu Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün  Ortaokulu’na gelerek okulun öğrencileriyle birlikte duvar boyama etkinliği gerçekleştirdi.

Okulun konferans salonuna Mustafa Kemal Atatürk ve Shakespeare’den sözler yazıp tiyatro maskesi ve kamera figürü çizdiler. Okulun dış çevresinin duvarlarını beyaza boyayıp elleriyle duvara baskı yaptılar.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Gençlik Merkezi, Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün  Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenciler ile birlikte duvar boyama etkinliği yaptı. Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün Ortaokulu ve Gençlik Merkezi ile birlikte sosyal projeye imza atan öğrencilerin, çok mutlu oldukları görüldü.

Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün Ortaokulu Öğrencisi Zihni Uysal, “ Okula geldikleri için teşekkür ederim. Bende ilk defa boya yaptım. Onlar için teşekkür ederim. Her gün gelsinler. ” dedi. 

Taşova Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel, “ Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Taşova Gençlik Merkezi olarak ilçemizden uzakta olan köylerimizden bir tanesi olan Uluköy kasabasını geldik bugün ziyarette bulunduk. Gönüllü gençlerimiz ve Gençlik Liderlerimizle bir boyama etkinliği yaptık. Çocuklarımızla birlikte olduk, biraz zaman geçirdik köy okulumuzdaki öğrencilerimizle. Elbette ki onlarda tabii farkındalık yaratmak istiyoruz. Gönüllü gençlerimizle sosyal projelere katılarak sorumlu hissetmelerini istiyoruz. Teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Okul Müdürü Erol Gökçe, “Bizlerde Gençlik Merkezi Müdürümüz Sercan Bey’e ve beraberinde ki lider arkadaşlara genç arkadaşlara okulumuz adına çok teşekkür ediyoruz. Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde okulumuzu düşünerek bizler için buraya kadar gelip okulumuzu güzelleştirmek adına yapmış olduğu çalışmalarla hem bizleri hem de öğrencilerimizi mutlu ettiklerini ifade etmek istiyorum. Bizlere bu katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz, hem de okulum adına çok çok teşekkür ediyoruz.  ” dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert