Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 06:12

TAŞDEF 'Abdullah Türköz Futbol Turnuvamız Finaline Davetlisiniz'

TAŞDEF Dernekler arası 2. Abdullah Türköz Futbol Turnuvası final maçı konusunda TAŞDEF Yönetimi adına Başkan Hasan Sevran açıklamada bulundu.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 02-01-2020 09:32   Güncelleme : 02-01-2020 09:32
TAŞDEF 'Abdullah Türköz Futbol Turnuvamız Finaline Davetlisiniz'

TAŞDEF Dernekler arası 2. Abdullah Türköz Futbol Turnuvası final maçı konusunda TAŞDEF Yönetimi adına Başkan
Hasan Sevran açıklamada bulundu.

”TAŞOVA DERNEKLER FEDERASYONUMUZ DERNEKLER ARASI ,
TAŞDEF /ABDULLAH TÜRKÖZ FUTBOL TURNUVAMIZ FİNALİNE DAVETLİSİNİZ.
Çok değerli Üyelerimiz ve Hemşehrilerim, TAŞDEF yönetimi olarak 2018 yılında başlattığımız Dernekler arası futbol turnuvamızdan sonra 2019 yılında da 2. turnuvamızı geleneksel olarak devam ettirmek adına gençlerimizi birlik beraberlik içinde olup kardeşçe sportmence fair play ruhu ile hareketle güzel anılarada imza atmalarına vesile olmak için düzenledik.
Taşovalı Hemşehrimiz ağabeyimiz İş adamı Türköz Gayrimenkul Arsa Ofisi Sahibi Abdullah Türköz’ün katkılarıyla 2.Turnuvamıza ABDULLAH TÜRKÖZ FUTBOL TURNUVASI adını verdik.
Taşova’mıza ve bizlere yakışan bir bir Final Maçı ile 2.Turnuvamızın Şampiyonunun belirleneceği FİNAL MAÇINI yine turnuvamızın yapıldığı SULTANGAZİ ilçesi Zara Ekinli Spor tesislerinde 05.01.2020 pazar günü saat 16.30 da yapacağız.
Turnuvamız 16 derneğimizin iştiraki ile başlamıştı. Ben buradan turnuvamıza katılan Derneklerimiz, Başkanlarımız başta olmak üzere tüm sporcularımıza, emeği geçen olan herkese TAŞDEF yönetimim ve şahsım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Turnuvamıza adını veren Değerli Büyüğümüz Abdullah Türköz ağabeyimize ayrıca teşekkür ediyoruz çünkü, hem turnuvamıza isimini verdiği gibi Medya Fm 93.9 her pazar Salih Turgut’un sunumu ile Anadolunun sesi programına da sponsor olarak turnuvamızın sesini tüm dünyaya duyurarak büyük bir güzellik yapmıştır. Kısacası TÜM CAMİAMIZI VE SPOR SEVERLERİMİZİ FİNAL MAÇIMIZA BEKLİYORUZ. TAŞOVAMIZIN GÜZELLİĞİNİ BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ BÜYÜK BİR RESİM ÇEKEREK GÖSTERELİM.
BORABOY DERNEĞİ TAKIMI VE KUMLUCA KÖYÜ DERNEĞİ Spor takımlarına başarılar diliyorum.
TAŞDEF Yönetimi adına Başkan
Hasan Sevran”

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert