CHP Taşova İlçe Teşkilatında Olağan Kongre Gerçekleştirildi.Taşova Belediyesi Düğün Salonun'da  gerçekleştirilen olağan kongre de yapılan seçimde tek aday olan mevcut Başkan Ömer Özalp seçildi.

Taşova Belediyesi Düğün Salonun'da 19.12.2019 Perşembe Günü saat 11:30 da saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongre de partiye emeği gecen büyüklere plaket verildi.Tek liste halinde yapılan seçimde Ömer Özalp  tekrar ilçe başkanı olarak seçildi.

Ömer Özalpın’in Yönetim Kurulu Asil-Yedek Üyeleri ve il delegasyonu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil : Fahri KOÇHİSAR,Rıfat BULUT,Orhan YILMAZ,Yusuf TORUN,Gülahmet ŞENEL,Nazım GÜNGÖR,Mehmet CEVAHİR,Remzi YERSEL,Nizayi İlkay AYDIN,Ömer AY,Abdullah ÖZDAMAR ve Şükriye Yufkacı.

Yönetim Kurulu Yedek: Saliç Torun,İlyas ÇINAR,Yaşar AYDIN,Yusuf ESER,Vedat ŞAHİN,Alaattin ÖZARSLAN,Hasan UYSAL,Burak SAYAN,Nezahat BARAN,Abdullah KÜÇÜK,Sedat KAŞIK ve Seyhan AYtaç.

İl Delegasyonu : Ömer ÖZALP,Fahri KOÇHİSAR,Rıfat BULUT,Hamdi AYTAŞ,Tayfun ÖZDEMİR,Yusuf TORUN,Tuncay ÖZSOY,Mehmet SAYAN,Hasan TAKSİM,Zeki ÜNAY,Vedat ŞAHİN,Semih GÜNDÜZ,Ahmet KOÇ,Burak SAYAN,Hasan ÜNAY,Kani ÖNDER.


Seçimlere, CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, CHP İlçe Teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.