Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 12:32

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları neticesinde ilçemizden Samsun’a uyuşturucu hap getirileceğinin bilgisini ulaştı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 21-11-2019 23:24   Güncelleme : 21-11-2019 23:24
Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

Alınan bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışmaları  neticesinde ilçemizden Samsun’a uyuşturucu hap getirileceğinin bilgisini  ulaştı.

Olayla ilgili 20 Kasım 2019 Çarşamba günü Samsun-Ankara karayolunda operasyon yapan Samsun narkotik  ekipleri 2 ayrı otomobilde T.Y., K.A., O.Y. ve U.K.’yi 616 kapsül sentetik ilaçla yakalayarak gözaltına aldı. Narkotik polisi,  ilçemizde de olayla bağlantısı olan Z.G.’yi de yakalayarak Samsun’a getirdi.

Samsun Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde sorguları tamamlanan 5 şahıs, uyuşturucu ticareti suçu ile ilgili olarak Samsun Adliyesine sevk edildiler. Nöbetçi mahkemede ifadeleri  alınan  U.K. T.Y., ve Z.G.,tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmiş olup, K.A. ve O.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar. 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert