Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 08:02

Uğur Başgül Taşova’ya Veda Etti

Taşova Milli Eğitim Şube Müdürlüğünden Amasya Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Uğur Başgül onuruna veda yemeği düzenlendi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 14-11-2019 12:34   Güncelleme : 14-11-2019 12:34
Uğur Başgül Taşova’ya Veda Etti

Taşova Milli Eğitim Şube Müdürlüğünden Amasya Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne atanan Uğur Başgül onuruna veda yemeği düzenlendi.

Öğretmenevinde  düzenlenen veda yemeğinde  konuşan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer

“Yaklaşık olarak  iki yıl boyunca  Milli Eğitim Müdürlüğümüzde birlikte çalıştığımız Uğur Başgül hocamız  disiplinli çalışması ile  her kuruma  mutlaka gereklidir.Uğur hocamızın buradan ayrılması bizim için bir kayıp Amasya için ise bir kazançtır.Kendisini bundan sonra da her zaman güzellikler ile hatırlayacağız  ve bu vesile ile yeni  görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Her zaman Taşova’yı çok sevdiğini belirten Başgül

“Görev yaptığım iki yıl içerisinde elimizden geldiğince Taşova için ne ise yapmanın gayreti içerisinde olduk. Şunun bilinmesini istiyorum, ben Taşova’yı çok seviyorum ve beni bir Taşova’lı kabul edebilirsiniz.Benim gönlüm,evim,işim her zaman sizlere açık.Amasya Milli Eğitim Müdürlüğünde bir Taşova Şube Müdürü olduğunu  bilmenizi istiyorum,bundan sonrada yeni görevimde Taşova ilçe şube müdürü gibi çalışmaya ,hizmet etmeye devam edeceğimi belirtiyorum.

Bu günümde beni yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum”dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer günün anısına Uğur Başgül’e  hizmetlerinden dolayı bir plaket takdim etti.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert