TAŞOVA AKP SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

        Adalet ve Kalkınma Partisi Taşova Seçim irtibat bürosu Amasya Millet Vekili Adayları ve partililer tarafından açıldı.

        Açılış programına ; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Naci Bostancı, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Avni Erdemir, Ak Parti Genel Başkan Başdanışmanı Akif Gülle, Amasya Millet Vekili Adayları Said Yüce, Hasan Ali Cesur, Amasya Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ünek, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Ak parti ilçe Başkanları, partililer ve Taşova halkı katıldı.

        13:00' da başlayan programın açılış konuşması Taşova Ak Parti İlçe Başkanı Tekin Sobacı yaptı. Sobacı konuşmasın da Birlik ve beraberlik mesajı vererek programa katılan herkese teşekkür etti.

        İl Başkanı Mehmet Ünek yaptığı konuşmada ; " Dokuz seçim kazanarak, dünyada ulaşılması zor olan bir rekora imza attık. Allahın izniyle Taşova da sizlerin de desteğiyle 2023 hedeflerine doğru giderken 7 Haziran da ki seçimleri de kazanarak 8 haziran da da düğün yapacağız. Taşovamızı da Türkiye ortalamasının üzerin de değiştireceğiz güzelleştireceğiz bunun için çok büyük projelerimiz var" dedi.

        Ak Parti Amasya 2. Sıra Millet Vekili Adayı Sait Yüce Yaptığı Konuşma da ; " Ak Parti Önce hanım efendilerin omuzların da ellerin de yükseldi. Cumhur başkanımız Tayyip Erdoğanın, Genel Başkanımız Başbakanımız Ahmet Davutoğlu' nun hepinize selamlarını muhabbetlerini getirdim hepinize hoş geldiniz diyorum" dedi.

        Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Naci Bostancı konuşmasın da ; " Değerli arkadaşlar bu seçim de bir baraj muhabbetidir gidiyor. HDP barajı geçecek mi geçmeyecek mi ? aslın da bütün partilerin baraj problemi var. HDP' nin baraj problemi % 10, bence geçemeyecek. MHP' nin baraj problemi ise % 10' un üzerin de kalmaya çalışmak. % 12, % 13 aşağı iner mi inmez mi bir dönem dışarı da kalmıştı. CHP' nin de baraj problemi var geçen seçimler de % 25.9 almıştı. şimdi de aşağı doğru iniyor. CHP' nin baraj problemi de % 20 civarın da bunun üzerin de kalmaya çalışıyorlar. Ak Partinin de baraj problemi var. Bizim seçim baraj problemimiz de % 50 inşallah biz de bu problemimizi aşacağız. Ak Partinin gücü memleketin milletin gücü . Ama sadece bizim ülkemizden değil Dünyanın her neresin de bir mazlum varsa, zulüm altında inleyen bir insan varsa, onlara uzanan merhamet elidir ak parti iktidarı." dedi.

        Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek konuşmasın da ; "  Yeni Türkiyeyi anlamak için esasen eski Türkiyeyi hatırlamamız lazım.Gençlerimiz bilmiyorlar Ama bura da bulunan 30 yaş 40 yaş üzerin de ki insanlarımız Ak Partiden önce ki Türkiye' yi iyi biliyorlar. İşte o  Eski Türkiye' nin gecelik faizi % 5 bin , % 7 bin dönemlerinde ekonomisi bozulmuş, siyaseti parçalanmış, koalisyonlarla yönetilen karar alamayan Türkiye den Yeni Türkiye'ye geçmek için yola çıktık. Taşovalılar 7 Haziran da eski Türkiye izin vermeyecektir." dedi.

        Daha sonra protokol tarafından seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı.  Esnaf ziyaretleri ile program son buldu.

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK