Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 05:01

İlköğretim Haftası Kutlandı

İlçemiz Taşova'da İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 20-09-2019 09:29   Güncelleme : 20-09-2019 09:29
İlköğretim Haftası Kutlandı

İlçemiz Taşova'da İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk anıtı önündeki törenin ardından Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen programa Amasya Vali Yardımcısı Turgay İlhan, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Tatil döneminde okulları yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz olarak hazırladıklarını belirten Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer

"Tüm yurdumuzda olduğu gibi 2019-2020 eğitim öğretim yılına başladık. Yeni eğitim öğretimin başlaması ayrı bir hareketliliğe vesile olmaktadır. Ailelerimizin tatil planları ve bütün programları okullarımıza göre yapılmaktadır.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimize hoş geldiniz diyor yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılında 317 öğrencimiz sekizinci sınıftan mezun olmuş ve 44 öğrencimiz Fen ve Sosyal Bilimler liselerine yerleşmişlerdir. İlköğretim düzeyinde başarılı bir dönem geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Program şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi ve sekizinci sınıf öğrencilerinin birinci sınıf öğrencilerine çiçek vermesi ile sona erdi.

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert