Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 00:01

Boraboy İlkokulu Tekrar Eğitim-Öğretime Açıldı

İstanbul’da faaliyet gösteren ve isminde ve amaçları arasında eğitim bulunan Boraboy Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğince başlatılan ve Boraboy Köyü Muhtarlığının katkıları ile okuldaki tadilat çalışmaları tamamlandı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 11-09-2019 14:13   Güncelleme : 11-09-2019 14:13
Boraboy İlkokulu Tekrar Eğitim-Öğretime Açıldı

İstanbul’da faaliyet gösteren ve  isminde ve amaçları arasında eğitim bulunan Boraboy Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğince başlatılan ve Boraboy Köyü Muhtarlığının katkıları ile okuldaki tadilat çalışmaları tamamlandı. 

Dernek Başkanı Vedat Gökçe yaptığı açıklamada; “Boraboy İlkokulumuz 2 senedir kapalıydı ve taşımalı eğitim yapıyordu. Bu yıl 1-2-3.4. sınıflara eğitim vermek üzere tekrar eğitim-öğretime açıldı. Beldemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşaatın %95’i  Boraboy Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğince karşılandı, Daha önce sobalıydı, kalorifer tesisatı bağlatıldı ve okul baştan aşağı yenilendi.”

Başkan Gökçe emeği geçenlere teşekkür etti.

“Boraboy İlkokulu’nun tekrar Eğitim-Öğretime açılmasını sağlayan; Amasya Valiliğine, Taşova Kaymakamlığına, Amasya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Orhan Taşkıran’a, Boraboy İlkokulu’nun iç mekan kapılarını yaptıran Emekli Öğretmen Muhittin Şafak ve eşi Gülser Şafak’a, Boraboy İlkokulu’nun bahçe kapıları yaptıran Cafer Odabaş’a, Boraboy İlkokulu’nun askılıkları ve duvar panolarını yaptıran Süleyman Taşkıran’a, Boraboy İlkokulu’nun tadilatına maddi katkılarından dolayı Hüseyin Şimşek’e, Boraboy İlkokulu’nun tadilatına maddi katkılarından ve yazıcı-fotokopi makinası bağışından dolayı Necmi Erişken’e, Yılmaz İnşaat Mürsel Yılmaz’a, Şenol Yurteri’ye, Ömer Gencel’e, Süleyman Torun’a, Boraboy Köyü Muhtarı İzzet Öz’e, Enver Gökay ve Murat Yılmaz’a, Dernek Yönetim Kurulu ve tüm üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert