ALİ RIZA AĞIŞTAN TAŞOVALI SPORCULARA DESTEK DEVAM EDİYOR

        Taşovamız Atatürk Ortaokulu Müdürü Selim Balcı , Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Okan Aydın ve Sporcu öğrencilerden Ali Rıza Ağıi' a teşekkür ziyarete gerçekleştirildi.

        27 Mayıs 2015 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Selim Balcı Okul takımına desteklerinden dolayı Ali Rıza Ağış Teşşekür Belgesi verdi. Balcı yaptığı açıklama da ; " Sponsor olarak, yaptığınız maddi ve manevi destek ile öğrencilerimizin morali yükseliyor. Okul takımlarına yapılan bu tür destekler çok önemli. Bu sayede öğrenciler motive oluyor."  dedi.

        Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Okan Aydın ; " Biz bir okul takımıyız. Bu sene öğrencilerimiz harika bir şekilde puanlı atletizm de mücadele ediyor. Yıldız kızlar dan oluşan 10 öğrencimiz ile  2,3 Mayısta Adanada olacağız, desteğiniz için teşekkür ederiz." dedi.

        Ali Rıza Ağış, Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek sporu ve özellikle Sporcuyu çok sevdiğini belirtti,  Ağış ; "  Spora ve gençlere yapılan yatırımlar çok önemli. Atatürk Ortaokulu Puanlı atletizm de Taşovamız da örnek bir okul. Bu nedenle desteğimiz sürecek " dedi.