TAŞOVA MHP SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI

        Milliyetci Hareket Partisi Taşova Seçim İrtibat Bürosu, MHP Amasya Millet Vekili adayları tarafından açıldı.

        21 Nisan 2015 Salı günü Gerçekleşen açılışa; Amasya MHP 1. Sıra Millet Vekili Adayı Mehmet Sarı, Amasya MHP 3. Sıra Millet vekili adayı Turan Gündoğdu, MHP Amasya Ülkü Ocakları Başkanı Veysel Saka, Amasya MHP İl Başkanı Kadir Kutay Samsun, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

        Saat 11 : 00' da toplanan partililer ; Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz' ı makamın da ziyaret ettikten sonra Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk' e ziyaret gerçekleştirdiler. Daha sonra Taşova İlçe Emniyet Müdürü İlhan Sönmez ve Polis Memurları ile bir araya Mehmet Sarı Sorunsuz ve huzur için de bir seçim olmasını temenni ettiklerini belirtti.

        Açılış öncesi Konuşma yapan MHP Amasya 1. Sıra Millet Vekili Adayı Mehmet Sarı konuşmasın da ; "  Bugün bura da Taşova Seçim irtibat büromuzun açılışı için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Biz ufak bir ilçeyiz,  hepimiz birbirimizi yakinen tanıyoruz. Hem ekonomik durumunu,  hem aile yapısını , hem de siyasi yapısını fevkalede biliyoruz. Ben Taşovanın çocuğu olarak Taşovanın problemlerini en az sizin kadar biliyorum. Çözüm noktasının neler olacağı noktasında da hem proje hazırlattırıyorum ciddi manada da kafa yoruyorum.  7 Haziran da sizler bizleri Ankara ya Vekil olarak gönderdiğiniz takdir de Taşovamıza Köylerimize ne yapabilirizi sizinle beraber istişare edip sizlerin olurunu alıp projelerimi beraber gerçekleştireceğimizin sözünü veriyorum. Eskilerden kalma bir söz vardır biliyorusunuz "Ankara dayın olacak kardeşim". Ben de diyorum ki Taşovamızın Ankara da hiç dayısı olmadı. Dayının yerine İnşallah  Ankara da bir kardeşleri olacak ve o dayının vazifesini o kardeşleri icra edecek. 1999 yılın da Mlliyetci Hareket partisinin ortak olduğu hükümet dönemin de Taşovalı Bir Millet Vekilinin Millet Vekili olduğu dönemde Taşova Devlet Hastanesinin temeli atıldı. Uluköy yolu üzerin de ki Yem Fabrikası Milliyetci Hareket Partisinden Taşovalı Millet Vekilinin Millet vekili olduğu dönem de yapıldı. Soruyorum o günden bu güne dek acaba her hangi bir yere köprü, han, hamam,  hastaneyi vaz geçelim Taşovaya çeşme yapıldı mı ? Hayır yapılmadı. Yani Atalarımız bir şeyler söylerken doğru söylemişler. " Ankara da dayınız olacak." Şöyle bir yan tarafınıza baktığınız zaman Merzifon nerdeyse büyük şehir gibi görünüyor. Nerdeyse Amasyadan daha modern görünüyor.  Neden? Çünkü her dönem bir Millet Vekili çıkarıyor. İnşallah sizler bizleri tercih ederseniz bizler Amasyanın tüm ilçelerini büyük şehir konumuna getireceğiz. Ben Taşovanın evladıyım. Eminim ki Taşovamız kendine yakışanı yapacaktır. Taşova kendine yakışanı yapacak geri tarafını da Mehmet Sarı' ya bırakacak, bak o zaman neler olacak hepiniz şahitsiniz" dedi.

        Daha sonra Milliyetci Hareket Partisi İl Başkanı Kadir Kutay Samsun Konuşmasın da ; " Bugün bura da Taşova İlçe teşkilatımızın seçim bürosunu açmak için birarada bulunuyoruz. Allah nasip kısmet ederse 7 Haziran seçimlerin de başarı elde etmek için hep beraber mücadele edeceğiz. Daha öncede söyleğimiz gibi gündüz oturmadan gece uyumadan Allah nasip kısmet ederse başarıya hep beraber ulaşacağız hepinize çok teşekkür eder saygılarımı sunarım." dedi

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK