Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 12:13

Taşova’da Yaz Kuran Kursları Başladı

Taşova Müftüsü Harun Yılmaz Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde bu sene ” Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kuran Olsun ” sloganıyla düzenlenen yaz Kur’an kurslarının başladığını belirtti.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 24-06-2019 16:42   Güncelleme : 24-06-2019 16:42
Taşova’da Yaz Kuran Kursları Başladı

Taşova Müftüsü Harun Yılmaz Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde bu sene ” Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kuran Olsun  ” sloganıyla düzenlenen yaz Kur’an kurslarının başladığını belirtti.

Kurslara devam eden, namaz sure ve dualarını öğrenen ve en az bir vakit namazını cemaatle camide kılan tüm çocuklara teşvik edici çeşitli hediyeler vereceklerini beliren Yılmaz,“ Yaz Kur’an kursu iki dönem halinde uygulanacaktır. 1. Dönem  17 haziran- 12 Temmuz arası 2. dönem  ise 15 Temmuz-9 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır.

İnşallah bu 2 aylık süre zarfında sloganımızda da olduğu gibi “Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kur’an Olsun” diyerek başlattığımız kursları Yaz Kur’an Kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Çocuklar, Cenab-ı Allah’ın bizlere en güzel ve en büyük emanetidir. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum.”dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert