Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 19:14

Kırkharman'da Sinema Keyfi

Taşova Kırkharman köyün'de sinema keyfi

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 20-06-2019 15:56   Güncelleme : 20-06-2019 15:56
Kırkharman'da Sinema Keyfi

İstanbul’da faaliyet gösteren Kırkharman Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin faaliyetleri yoğun bir şekilde sürüyor.

Kırkharman köyünde Dernek tarafından eski okul binasının tadilatı sonrasında açılan Sinema Salonu 19 Haziran 2019 günü ilk defa seyircisi ile buluştu. Öncelikle köyün kadınlarına perdelerini açan Salon, kadınlar tarafından tamamı ve merdiven boşlukları dahil dolduruldu.
20 Haziran günü Sinema Salonu erkeklere perdelerini açmış olup,Sinema Salonuna yoğun ilgi var.
Dernek tarafından çaylar ücretsiz verirken, bazı kadınlar ise herkese yetecek kadar patlamış mısırı yanlarında getirerek, farklı bir akşam geçirerek  birlikte film izlemenin mutluluğunu yaşadılar.
Akşam saat 20.30 da başlayan film yaklaşık 1 saat 50 dakika sürdü.
Will Smith’in, ”Umudunu yitirme” filimi ile perdeleri açan Köy sineması her hafta kadınlara ve erkeklere bir gün perdelerini açacak olup, köyün gençleri ise diğer akşamlar film izlemeye devam edecekler.

Öte yandan Kırkharman Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Naci Özkan ve Yönetim Kurulu üyeleri Naci Ercan ve Zehra Ercan 18 Haziran günü ilçemiz Kaymakamlığına yeni atanan  Kaymakam Talha Altuntaş’ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular.
Heyet, Kaymakamlık makamına ,
Kırkharman köyünde keşfedilen 4 adet grup şelale için yol yapılması ve turizme kazandırılması için resmi yazı ile müracaatlarını yaptılar.
Ayrıca  okul bahçesinin iş makinası ile temizlenmesi, Çaydibi çıkışı Kırkharman köy yolu üzerindeki çöplerin kaldırılması, okul bahçesine çocuk parkı yapılması konularında 3 ayrı dilekçe verdiler.
Köye yapılan Kütüphane ve Sinema Salonu ile okulun tamiri konularında bilgi sunan heyet, Kaymakam Talha Altuntaş’ı köyümüze davet ettiler.
Kaymakam Altuntaş, en kısa zamanda ilk ziyaretlerini Kırkharman köyüne yapacağını ifade etti.
Kırkharman Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Naci Özkan, ”Derneğimiz Yönetim Kurulunu kabul edip, ilgi ve alaka gösteren Kaymakamımız Talha Altuntaş’a teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz.” dedi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert