Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 14:52

TAŞOVAMIZIN GURURLARI

Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculardan, Ali Rıza Ağış' a teşekkür ziyareti.

SPOR
Giriş Tarihi : 14-04-2015 17:52   Güncelleme : 14-04-2015 17:52
TAŞOVAMIZIN GURURLARI

                    TAŞOVAMIZIN GURURLARI

        Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporculardan,  Ali Rıza Ağış' a teşekkür ziyareti.

        Antalya da 4-8 Nisan tarikleri arasında Her yıl geleneksel olarak düzenlenen WUSHU SANDA ( savunma sanatı ) müsabakalarında dereceye giren " Tasşovalı gençlerimizden, Büyükler 56 kiloda Metehan Yetik Türkiye üçüncüsü, Üst gençler 70 kilo da Aslan Akıl Türkiye ikincisi, Üst gençler 60 kiloda Enes Hemşin Türkiye üçüncüsü " oldular.

        14 Nisan 2015 Salı günü gerçekleştirilen ziyarette,  " Turnuvada göstermiş oldukları başarıdan dolayı sporcuları tebrik eden Ağış, sporun gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimleri üzerindeki olumlu etkisine dikkat çekerek, sporcuların yakalamış oldukları bu başarının azimli ve düzenli çalışmayla sağlandığını ifade etti. Başarılı sporculardan bundan sonraki süreçte ülke çapında ve uluslararası alanda başarı beklediklerini sözlerine ekledi.

        Sporcu gençlerden Aslancan Akıl ; " Sponsorluğunuzdan dolayı Teşşekkür ederiz.  İnşallah 3 ay sonra İstanbul da düzenlenecek olan kıck boks ( savunma sanatı ) müsabakalarında da başarılı oluruz. Ayrıca Antrenörümüz Ahmet Şahin ve Bölge sorumlumuz Abbas Özübek beye de buradan teşşekkürlerimizi yolluyoruz" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert