Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 00:20

ŞEHİDİMİZİN İSMİ ÖĞRETMENEVİNE VERİLDİ

Sungurlu’da görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden ve 1 Haziran 2014 Pazar günü Uluköy’de törenle toprağa verilen şehit Polis Memuru Ömer Kesim’in şehadetinin 5. yıl dönümünde adı ilçemiz Öğretmenevi ve Akşam Okuluna verildi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 02-06-2019 11:32   Güncelleme : 02-06-2019 11:32
ŞEHİDİMİZİN İSMİ ÖĞRETMENEVİNE VERİLDİ

Sungurlu’da görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu  hayatını kaybeden ve 1 Haziran 2014 Pazar günü Uluköy’de törenle toprağa verilen şehit Polis Memuru Ömer Kesim’in şehadetinin 5. yıl dönümünde adı ilçemiz Öğretmenevi ve Akşam Okuluna verildi.

Şehit Ömer Kesim’in ailesi 1 Haziran 2019 günü bu vesile ile şehit evlatlarının ruhu için Öğretmenevi bahçesinde iftar yemeği düzenlediler.

Düzenlenen iftar yemeğine; Şehit Ömer Kesim’in babası: Osman Kesim, annesi: Fadime Kesim, ağabeyi: Zikri Kesim ve yakınları, Kaymakam Okan Yenidünya,  Cumhuriyet Savcısı Mehmet Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Polat, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mustafa Okur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bünyamin Şahin, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Gündüz, Öğretmenevi Müdürü Nadir Albayrak, Uluköy Muhtarı Abdullah Coşkun, İlçe Milli Eğitim ve Öğretmenevi personeli katıldılar.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert