Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 17:13

Kaymakam Okan Yenidünya Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Taşova’da Kaymakamı Okan Yenidünya 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası mahalle ve köy muhtarları ile toplantı düzenledi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 19-04-2019 12:00   Güncelleme : 19-04-2019 12:00
Kaymakam Okan Yenidünya Muhtarlarla Bir Araya Geldi

 Müftülük salonunda düzenlene toplantıda yeniden ve ilk kez seçilen muhtarları tebrik edip başarılar dileyen Yenidünya “Birlikte koordineli çalışarak sorunları çözmeye çalışacağız, Sizlere çok büyük görev düşmekte bu bilinci ile mahalle ve köyünüze hizmet etmelisiniz. Mahalle ve köylerinizin sorunlarının tespitinde ilk olarak sizler sorumlusunuz, sizler bizlerin köylerdeki temsilcilerisiniz bulunduğunuz yerde devletimizi temsil etmektesiniz, bu nedenle muhtarlarımız aktif olması gerekmektedir.Her türlü sorunlarınızda bizlere 24 saat ulaşabilirsiniz diyerek  hep birlikte Taşova’ya en iyi hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.
 Daha sonra  Yapılan Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) seçimlerinde Başkan vekilliğine Gökpınar köyü muhtarı Metin Şahin,katip üyeliklere Geydoğan köyü muhtarı İlhami Köybaşı,Şahinler Köyü Muhtarı Cemal Karakişi,İl Genel Meclis üyeliklerine Deniz Sümer ile  Ahmet Öz,köy muhtarları adına Yukarı Baraklı köyü muhtarı Rıfat Üstün ve Güngörmüş köyü muhtarı Kemal Aydın bir yıllığına görev yapmak üzere seçildiler.

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert