SAYGIDEĞER HEMŞEHRİLERİM

 Hepinizi saygıyla ve hürmetlerimle selamlıyorum.

 İlçemizin yıllardır iyi yönetilememesi ve fırsatların değerlendirilememesi sebebiyle gençlerimize iş imkânı sağlayacak istihdama yönelik yatırımların yapılmaması, göçlerin artmasına, nüfusun azalmasına sebebiyet vermiştir. Bu sorunlara çözüm üretmek amacı ile 1 Aralık 2018 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Adaylığımı açıkladım. Bu tarihten itibaren siz değerli hemşerilerimize projelerimizi ve amacımızı anlatıp sizlerin kutsal reylerinize talip oldum.

 Üzerimize daha önceden de asılsız dedikodular ile algı operasyonları yapılması nedeniyle 11 Şubat 2019 tarihinde bir basın açıklaması yapmıştık.

 Son günlerde yine aynı şekilde “BAŞKA BİR SİYASİ PARTİ ADAYINI DESTEKLEMEK ÜZERE ADAYLIKTAN ÇEKİLECEĞİM” şeklinde asılsız iftira ve dedikodular yayılarak algı operasyonu yapıldığını üzülerek izliyorum. Hakkımızda yapılan iftira ve algı operasyonuna itibar edilmemesini siz saygıdeğer hemşerilerimden istirham ediyorum.

 Amacımız ilçemizin ekonomik anlamdaki kötü gidişine dur demek ve müdahale etmektir. Bu amaç uğrunda sonuna kadar mücadelemize devam etmek suretiyle Taşova sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz.

 Sizlerin teveccühü başta ben olmak üzere tüm ekip arkadaşlarıma onur ve kıvanç  vermiştir. Sizlerin taktiri ile bu seçimi kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Şimdiden 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Yönetimler seçiminin Taşova’mıza hayırlar getirmesini temenni eder Saygı ve Hürmetlerimi sunarım.