Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 11:03

Özdemir'den TOKSOY Derneğine Ziyaret

31 Mart yerel seçimlerine bir aydan kısa bir süre kala Belediye Başkanı Özgür Özdemir, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

CHP
Giriş Tarihi : 05-03-2019 11:27   Güncelleme : 05-03-2019 11:27
Özdemir'den TOKSOY Derneğine Ziyaret

 Millet  İttifakı Belediye Başkan Adayı Özgür Özdemir meclis üyeleri ile Orman Köylüleri ( TOKSOY) Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     TOKSOY  Derneği  Başkanı Kazım Özdemir.Belediye Başkan Adayı Özgür Özdemir ve heyetin yaptığı ziyaretten son derece memnun olduklarını dile getirerek , 31 Mahalli idareler  seçimlerinde başarılar diledi.

       Belediye Başkan Adayı Özdemir , gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu dile getirdi.  “ TOKSY Dernek Başkanlığına yeniden seçilen  Kazım Özdemir  Hocama  başarılar diliyorum. Seçime 1 aydan az bir zaman kaldı. Sivil toplum kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır,  olmazsa olmazımızdır. Onların görüş ve önerileri de şehrin yönetimine, kentin yol haritasının oluşmasına önemli katkılar sağlayacaktır.  İlçemizin  sorunlarını çözmek ve derneğimize desteğimizi ortak akılla sürdürmemiz. Derneğinizin kurucu üyesi olan Turan Yeter  arkadaşınızı  İl Genel Meclisi  adayı çıkardınız bu da TOKSOY’un  gücünü gösteriyor gerekir.Teveccühünüz ile Belediye Başkanı seçilirsek  TOKSOY  Derneğinin  proje ve sorunları ile yakından ilgilenecek ve desteğimizi vereceğimize kimsenin kuşkusu olmasın. Başkanlığımız süresince her zaman görüş ve projelerinizi değerlendireceğiz.Bizleri sıcak bir ilgi ile karşıladınız  Allah hepinizde razı olsun 31 Mart seçimlerinde desteğinizi bekliyor. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

  TOKSOY  derneği aile fotoğrafları çekilerek ziyaret sona erdi.

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert