Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 15:04

Cumhuriyet Ortaokulundan Milli Eğitim Müdürü Tümer’e Ziyaret

Amasya’da yapılan yıldız erkekler kategorisinde 13 okulun katıldığı yarışmada il birincisi olan BOCCE takımı ile Çanakkale Savaşlarının 104. Yıldönümü Anma Törenleri kapsamında Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında il birincisi olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer’i ziyaret etti.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 05-03-2019 09:35   Güncelleme : 05-03-2019 09:35
Cumhuriyet Ortaokulundan Milli Eğitim Müdürü Tümer’e Ziyaret

 Amasya’da ilan" class="taglink" title="yapılan Haberleri">yapılan yıldız erkekler kategorisinde 13 okulun katıldığı yarışmada il birincisi olan BOCCE takımı ile Çanakkale Savaşlarının 104. Yıldönümü Anma Törenleri kapsamında Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında il birincisi olan Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer’i ziyaret etti.

 Öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan Tümer

 “Hem sporda hem de okuldaki derslerinde çok başarılı olan öğrencilerimiz ile bir aradayız. Yetişme çağındaki öğrencilerimizin spor yapmasının ne kadar önemli olduğunu her ortamda söylüyoruz. Gerek Beden Eğitimi öğretmenlerimiz ile gerekse İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, çocuklarımızın spor yapabilmesi için alanlar oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz

 Bu gururu bize yaşattıkları için öğrencilerimize, onları yetiştiren öğretmenlerine, okullarına, ailelerine çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert