BURSA NİLÜFER BELEDİYE SPOR' U TAŞOVA DA DURDURAMADIK

        Hentbol Erkekler Süper Lig' in de Taşovamızı temsil eden Taşova Hentbol Spor Kulübü bu hafta ki maçında rakibine 1 sayı farkla yenildi.

        Yediden Yetmişe bütün Taşovamızın gönlünde taht kuran, oynadığı maçlar ve gösterdiği performans ile, tek kuruş harcamadan hem Amasyamızın hem de Taşovamızın tanıtımına büyük katkıları olan, Hentbol' u Taşova ile tanıştıran Taşova Hentbol Spor kulübü, Lig' in 24 Haftasında Taşova da Süper Lig ikincisi Bursa Nilüfer Belediye Spor' a 24 - 25 yenildi.

        Taşova Spor Salonunda 22 Mart 2015 Pazar günü Saat 13 : 00 ' da başlayan karşılaşmaya, Taşova halkı büyük ilgi gösterdi. Tribünlerde boş yer kalmazken çoğu spor sever maçı ayakta izledi. Maçın başından sonuna kadar çekişmeli geçen karşılaşmada Taşovamız temsilcisi ilk yarıyı 12 - 11 önde kapattı.

        İkinci yarının ilk 20 dk' sı başabaş mücadele ile geçen karşılaşmada maça seyirci damgasını vurdu, tezahüratlar ile rakibe dar olan Taşova Kapalı Spor Salonunda yapılan ataklar ve net pozisyonlardan yararlanamayan Taşova Hentbol Spor Kulübü Maçın bitimine 7 dk kala rakibin öne geçmesine müsade etti. Temposu yüksek geçen karşılaşmayı 25 - 24 Bursa Nilüfer Belediye Spor kazandı.

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK