Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 16:09

Amasya Şeker Fabrikası Üreticilerle Bir Araya Geldi

Amasya Şeker Fabrikası ilçemiz üreticileri ile değerlendirme toplantısı yaptı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 14-02-2019 13:04   Güncelleme : 14-02-2019 13:18
Amasya Şeker Fabrikası Üreticilerle Bir Araya Geldi

 

Müftülük konferans salonunda 14.02.2019 Perşembe günü (bugün) saat 11.00 de başlayan toplantıya: Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Cemal Sunulu, Ziraat Müdürü Erol Yelen, Bölge Şefi Murat Alan ve çiftçiler katıldı.

 

Çiftçilerle istişare içerisinde geçen toplantıda görüş alışverişinde bulunan Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Cemal Sunulu; “Siz üretirseniz şirket üretmeye devam eder.” Dedi.
Bu anlamda sizin üretiminiz bu fabrikanın devamını sağlamakta en önemli unsurdur.” Dedi.
Amasya Şeker Fabrikası elindeki bütün imkânları kullanarak bu sene tarihinde ilk defa Türkiye’de uygulanan şeker pancarı taban fiyatında gözünü de karartarak ve siz üreticilere de güvenerek şeker oranı 16 olan ürünler için 300TL/Ton fiyatını açıkladık ifadeleri ile sözlerine devam eden Sunulu; “Sizi memnun edecek, beraberce iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Sorunlarını bizlere ilettiğiniz takdirde daha kolay çözüme ulaşacağımızı tahmin ediyoruz.” İfadelerine yer verdi.
Sunulu’nun konuşmasının ardından üreticiler tarafından üretim esnasında yaşanılan sorunlara değinildi. Üreticilerin sorunlarını dinleyen Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Cemal Sunulu, sorunları not alarak, çözüme kavuşturulması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

 

 

 

 

  

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert