Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 16:17

Ömer Özalp Çekildi İttifak Kuruldu

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti Genel Merkezlerinin aldığı ortak karar doğrultusunda, Taşova Belediye Başkan Adayı Özgür Özdemir oldu.

CHP
Giriş Tarihi : 08-02-2019 20:18   Güncelleme : 09-02-2019 01:39
Ömer Özalp Çekildi İttifak Kuruldu

 Cumhuriyet Halk Partisi Taşova İlçe başkanlığında yapılan törenle, CHP ve İYİ Parti ittifakı duyruldu.İttifak ile beraber 16 Ocak günü Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye başkan adayı olarak açıklanan Ömer Özalp adaylıktan çekildi.

 Törene; CHP Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, İYİ Parti Amasya İl Başkanı Adnan Kır, İYİ Parti Taşova İlçe Başkanı İsmail Yüksel, İYİ Parti Kurucu Başkanı Salih Aşçı,CHP Taşova İlçe Başkanı Ömer Özalp, CHP ve İYİ Partinin ortak Adayı Özgür Özdemir ve her iki partiden üyeler katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanı Reşat Karagöz, yaptığı açıklama da ;

 Ülkemizin bir çok ilinde ittifak kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti, her iki partinin oluşturmuş oldukları komisyon ve heyetlerin kararları doğrultusunda, CHP ve İYİ Parti teşkilatları olarak Amasya'da birlikteliğimizi sağlamış bulunuyoruz.Bu Bağlam da bizler ortak aday olarak Taşova Belediye Başkanlığında İYİ Parti adayı Özgür özdemir'i destekleme kararı aldık.
Bu karar CHP parti meclisi toplantısı sonrasında genel başkan yardımcımız Seyit Torun tarafından bizlere bildirildi.Hayırlı uğurlu olsun dedi.İYİ Parti Amasya İl Başkanı Adnan Kır ise “Bunlar belediyelerle geldi, belediyelerle geri gidecekler. İttifakımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert