TAŞOVA DAN 4 SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILIYOR

        Taşovamız Atatürk Ortaokulu ve Taşova YBO öğrencileri "Anadolu Ligi Yıldızlar Türkıye Şampıyonası" na katılmaya hak kazandı.

        12 15 mart tarıhlerı arasında Bolu da yapılan "Anadolu Ligi Yıldızlar Türkıye Şampıyonası " Atletızm elemelerinde Amasya da bir çok guçlu rakibını geride bırakarak 24, 25 Martta zonguldakda yapılacak olan yarı fınal musabakalarına katılmaya hak kazandı.

        Taşovamızdan 4 sporcuyla Amasya takımı temsıl edılmıstır olup,100 metre ve uzun atlamada Merve Gürel üç adım atlamada Emirhan Önder cirit ve 2 bin metre de Emirhan Yurteri 1.500 Metrede Gülçin Serçe Taşovamızı başarıyla temsil etmişlerdir.

        Taşova Atatürk Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ve Takım Antröneri Okan Aydın ; Yarı Final Müsabakalarında sporcu öğrencilerimiz, okulumuzu ve Taşovamızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Antrenmanlarımız devam ediyor, sporcularımızın performanslarından oldukca memnunum. 24, 25 Martta zonguldakda yapılacak olan yarı fınal musabakaların başarılı olmamız için önümüz de hiçbir engel yok, Öğrencilerim ile gurur duyuyorum" dedi.