SOSYAL DEMOKRAT AMASYALILAR PLATFORMUNDAN RAMİS TOPAL' A DESTEK

        Sosyal Demokrat Amasyalılar Platformu tarafından Taşovamız da basın açıklaması yapıldı.

        14 Mart 2015 Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi İlçe binası önün de saat 17:00' da yapılan basın açıklamasına CHP ilçe Başkanı Ömer Özalp ve partililer hazır bulundu.

        Yapılan açıklama da ; Bizler İstanbul,Ankara ve Türkiyemizin diğer kentlerinde yaşayan Amasyalılar olarak yaşadığımız topraklarımızı , kültürümüzü, değerlerimizi , geçmiş ve geleceğimizi unutmamak için, bu mirası gelecek kuşaklara aktarmak, gençlerimize geleneklerimizi öğretmek için kurulmuş sivil toplum ögütlerinde geçmişte ve şuan da görev almış Amasya Sevdalılarıyız.

        İstanbulda Yaklaşık 200 bin , Ankara da 100 bin  ve diğer kentlerde ki binlerce Amasyalı hemşerimizi yan yana gelmesini sağlayan Amasya sevdalıları olarak şehrimizden hiç bir zaman kopmadık, günlük telaşlarımızdan kurtulduğumuz heran , çayımızdan aldığımız her yudumda, tüm dost sohbetlerimiz de baba topraklarımızı andık.

        Bu sivil toplum örgütlerinin kurulmasın da bugünlere gelmesin de emeğini yadırgayamayacağımız bir kişi varsa bu da ramis topaldır. İstanbul da ki sivil toplum örgütlerin de bulunana kişiler iyi biliyor ki , ne zaman bir ihtiyaç olsa hep akla bir kaç kişi geliyor ve bu kişilerden birisi de Ramis Topal' dır. 2011 yılında yapılan genel secimler de Amasyanın millet vekili olarak hizmetlerini farklı bir boyuta taşıdı. Amasya da ki Termik Santral, HES ve bir Park' ın Benzin İstasyonuna Çevrilmesi gibi çevreci eylemlerde bulunması Amasyaya getirdiği 80 Millet Vekili, 15 Genel Başkan Yardımcısı, 3 Grup Başkan Vekili ve her yıl katıldı yüzlerce etkinlik ve köy ziyaretleri siyasete farklı bir soluk getirdi.

        Mazide Başlattığı kıvılcımı her geçen gün emekleri ile büyüterek bir aleve çeviren emek verenleri hiçbir zaman unutmayan, Ben Değil BİZ diyen, her zaman birlikten güç olacağını söyleyen  Ramis TOPAL için biz de bugun birlik olduk ve güç olmak için  Taşova' ya geldik. Bugün buradan  AMASYA - İSTANBUL - ANKARA' YI BİRBİRİNE BAĞLAYAN ARI GİBİ ÇALIŞAN SAYIN RAMİS TOPAL' A DESTEK VERMEK İÇİN GELDİK. Bizlere destek veren herkese şükranlaımızı sunuyor, şimdiden verilen tüm destek için şükranlarımızı sunuyoruz.

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK