Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 10:30

DERELİ KÖYÜ İSTANBUL PİKNİĞİNDE BULUŞTU

İstanbul’da bir araya gelen Dereli köyü, bu yıl da 9. Birliktelik pikniğinde İstanbul’da coşkulu bir kalabalık ile bir yan yana gelerek piknik yaptı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 12-09-2018 12:28   Güncelleme : 08-05-2020 00:34
DERELİ KÖYÜ İSTANBUL PİKNİĞİNDE BULUŞTU

9 Eylül 2018 Pazar günü Kayabaşı Şamlar ormanı mesire alanında, 1998 yılında kurulan Dereli Köyü İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği piknikte; Gülşah Toruk, Ahmet Ayverdi, Habibe Bozkır ve piyanist İbrahim Doğan sahne alırken, etkinliğe; Taşova Dernekler Federasyonu TAŞDEF Genel Başkanı Hasan Sevran, Başkan Vekili Duran Kaplan, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Usta, Ahmet Ergül, Özkan Ercan, Samsun-Amasya Derneği  SAMASDER Başkanı Burhan Erginer, Amasya Sanayici ve İş Addamlaı Derneği Başkanı Nizamettin Kaya, Ballıca Dernek Başkanı Erol Ünal, Elmakırı Dernek Başkanı Volkan Karşı, Sepetli Köyü Dernek Başkanı Abdurrahman Çınar, Belevi Dernek Başkanı Hacı Taşova, Dereli Dernek Başkanı Mehmet Demirbağ, Dereli köyü Muhtarı Ali Vural, Amasya İtimat İstanbul Otogar Müdürü Recep Türk, Derelililer ve davetliler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Dereli Dernek Başkanı Mehmet Demirbağ,  Dereli köyü Muhtarı Ali Vural, TAŞDEF Genel Başkanı Hasan Sevran ve ASİAD Başkanı Nizamettin Kaya birer konuşma yaptılar. Çuval yarışması ve çocuklara yönelik bisiklet ödüllü yarışmalardan sonra ilk kez Ağalık yarışması düzenlendi. Piknik Ağalığını en yüksek bedeli veren Gökhan Üstüntaş kazanırken, Dereli Haber’in kurucusu ve sitemiz muhabiri Necati Çıra’ya da plaket takdim edildi.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert