Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 12:50

TEMA Vakfı 26 yaşında

TEMA Vakfı Amasya İl Temsilcisi Fazlı Özveren, TEMA Vakfı bundan 26 yıl önce 11 Eylül 1992 tarihinde Toprak Dedemiz Hayrettin Karaca ve Yaprak Dedemiz A. Nihat Gökyiğit tarafından kuruldu dedi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 12-09-2018 00:21   Güncelleme : 12-09-2018 00:28
TEMA Vakfı 26 yaşında
     Konuyla ilgili bir açıklama yapan Özveren şunları kaydetti: “Bu yolculuk bugün sizlerin büyük katkılarıyla 720 binden fazla gönüllüyü, yüz binlerce destekçiyi kucaklayan büyük bir halk hareketine dönüştü. Hep birlikte daha yaşanabilir bir dünya için umut yeşertmeye devam ediyoruz.
     Şimdi 26. Yıl vesilesiyle bu tutkumuzu daha fazla insana duyurma zamanı!
Bugüne özel olarak yine tüm sosyal medya hesaplarınızdan #BenimiçinTEMA etiketi ile TEMA’nın sizin için anlamını ifade eden yaratıcı mesajlar paylaşmanızı ve tüm ekiplerinizi, gönüllülerimizi paylaşım yapmak için yönlendirmenizi bekliyoruz. Bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan, etkinliklerden fotoğraflar ve videolar ile mesajlar paylaşabilirsiniz. #BenimiçinTEMA etiketi ile TEMA Vakfı’nın sizin için anlamını anlatan “yaratıcı” video ve fotoğraflar çekerek paylaşabilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyoruz.
      Yoğun olarak saat 11.00’de paylaşım yapmanızı ama gün boyu paylaşımların devam etmesini rica ediyoruz. Bu paylaşımları yaparken #BenimiçinTEMA ile birlikte #TEMA26Yaşında etiketini de kullanmayı unutmayın. Haydi, gelin 26. yaşımızı hep birlikte daha fazla kişiye duyuralım” diye konuştu.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert